Månedskort for student.. (- Silje Bjørnstad -)
Forside Om meg Mine artikler Kontakt

Månedskort for student..

Skal man kjøpe seg nytt månedskort og man er student kan man ikke bare svippe innom Narvesen eller andre billett-utsalgssteder, man MÅ til Trafikanten eller Penelope bokhandel for å få tak i et nytt. Why? Don`t ask me,
Men uansett så var jeg i den situasjonen at i går måtte jeg har meg nytt månedskort da mitt gikk ut for to dager siden. Dermed bar det ned til Trafikanten og klokka var 18.30. Og jeg var ikke den eneste som hadde et ærend eller to på Trafikanten denne ettermiddagen.
Check this out:

Og det er fire ulike kø-billett-system her, og jeg trykka på "Billett-kjøp/Billett-informasjon OSLO" og fikk kølapp nr 139:


Status på min kø?

Ja, den øverst til venstre hjørnet: 015.
Intet mindre enn 124 stykker foran meg i kø... Jeg fikk jo nesten sjokk og måtte bare le. Men jeg måtte ha månedskort, og jaggu skulle jeg stå der og vente. Og det gikk faktisk fortere enn forventa fordi det var nok mange som hadde trekt kølapp og bare gitt F... da de så den tilsynelatende lange ventetiden. Så etter en halvtime hadde jeg fått meg nytt månedskort, men bare et spørsmål:
Hvorfor selger ikke månedskort for studenter på alle andre manuelle steder der man kan få kjøpt billetter? Forstår jo at det ikke går ann å kjøpe på automater da noen skal sjekke studentnummer og sånn, men fjortissen bak Narvesenskranken klarer vel dette like bra som den gamle dama på Trafikanten?!

- Silje Bjørnstad - 


 • Molly

  05.01.2010 kl.10:57
  Du får kjøpt studentmndkort på T-banestasjonene som har manuell billettluke, Nationaltheateret f.eks.
  05.01.2010 kl.11:33
  Ah, thank you! ;)
  05.01.2010 kl.15:11
  Jeg får da kjøpt månedskort for student på narvesen jeg, men... :)
  05.01.2010 kl.15:16
  Men har du samme månedskort som meg? 330 spenn?

  For det gjelder bare innen bygrense Oslo. Og du har muligens studentkort gjeldende for både Oslo og Akershus?

  Uansett, de Narvesenekioskene jeg har vært innom tidligere kunne ikke hjelpe. hehe!
  05.01.2010 kl.17:45
  Jeg har studentkort for både Oslo og Akershus, det stemmer, MEN det skulle vel gjelde samma greia? For det er jo uansett studentrabatt!

  06.01.2010 kl.00:29
  Og akademika, og NSB. Flere steder som har kortene :)


  Skriv en ny kommentar

  Silje Bjørnstad

  Utdannet journalist (arbeider i Side2.no/Nettavisen) og våren 2013 vil jeg være ferdig utdannet ernæringsfysiolog. For tiden vil min blogg gi et innblikk av meg både privat og i jobbsammenheng. Jeg ønsker å dele mine erfaringer og tips innen kosthold og matoppskrifter, samt sosiale medier og media generelt. Jeg kan tilby kostveiledning og ernæringsråd til privatpersoner gjennom konsultasjoner, hjemmevisitt, eller via mail. Jeg tar også oppdrag innen foredrag og skriving av artikler og andre relevante oppdrag innen informasjons- og kommunikasjonsarbeid. Kontakt: Silje1987@hotmail.com eller silje.bjornstad@nettavisen.no

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits

  Matbloggtoppen