Sukker i frukt?

“Til tross for store mengder antioksidanter og vitaminer er det også veldig mye sukker i frukt” skrives det på klikk.no i dag.

Men altså, det er jo ikke samme type sukker som hvitt sukker!
Fruktsukker, eller fruktose som det også kalles er 100 prosent naturlig sukker som finnes i all frukt og bær. Fruktose gir lav blodsukkerstigning og har en lav GI. Dette er en av helsefordelene og grunnene til at  fruktose er sunnere sammenlignet med vanlig sukker. Så folkens – ikke bli lurt, frukt er sunn. Frukt = godteri for min del.

 


– Silje Bjørnstad –

 


Pære? JA TAKK! 😀

2 kommentarer
    1. Samtidig så sies det at man like gjerne kan spise en kg sjokolade, som en kg druer… Hehe… Ikke vet jeg…!!!

    2. Hmm, tror nok ikke sjokolade inneholder like mange vitaminer som druer, og du får i deg fem ganger så mye kalorier ved å spise like stor mengde sjokolade som for eksempel druer. Uansett så høres det ikke helt bra ut å spise 1 kilo av noe på en gang.:p

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg