Focaccia – superenkelt italiensk brød som ALLE kan lage.

Èn av ukas mange grillmiddager: Grillet biff med salat og focacciabrød
Det var mamma som stod for maten, og selv om focaccia`n ikke var helt hjemmelaget fra bunnen av så anbefaler jeg denne ferdigmiksen som hun brukte:
Nemlig Møllerens Focaccia – man tilsetter kun vann og gjær.


Mamma laget focaccia med havsalt og timian.
TIPS: Focaccia passer til grillmat, pastaretter, salat, supper, gryteretter. Dette italienske ovnsbakte brødet er også ypperlig som sandwich-smørbrød. Du kan smaksette brødet etter hva du selv liker: Ulike krydder, soltørkede tomater, oliven eller revet ost er noen forslag.
Enjoy!
– Silje Bjørnstad –
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg