Ukas helgekos: Hjemmelaget fruktsorbèt

Hvor deilig er det ikke med noe kaldt nå i sommervarmen?

Prøv denne herligheten som består av kun 3 ingedienser og er et sunnere alternativ til fløteiskremen:
Hjemmelaget fruktsorbèt – bæris

200 g frosne jordbær, bringebær eller bjørnebær.
25 g melis
3 dl Sans Kesam Mager 1%
Slik gjør du:
Ha ingrediensene i en food processor og la maskinen gå til alt er blandet. 
Sett blandingen i fryseren i ca. 3 timer, til isen er frosset. Det  er viktig å røre i den et par ganger under innfrysingen slik at det ikke dannes isnåler.

TIPS: Server gjerne med noen friske bær ved siden av.

ENJOY!

– Silje Bjørntad – 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg