Sweet potato – YUM! :)

Dagens middag: 

Bakt søtpotet med tilbehør
1 porsjon
1 søtpotet
1/3 agurk
1/2 rød paprika
1/2 fersk mozzarella
Ønsket mengde isbergsalat
Vask og skrubb søtpoteten. Skjær over den på langs og på tverst, ca 1-2 cm dypt. Prikk noen få ganger i poteten med gaffel. Legg i aluiminiumsfolie og bak søtpoteten i ovnen i ca 45 minutter, kanskje også opptil 1 time. (Kjenn etter om den er myk)
Skjær opp salat, agurk, paprika og mozzarellaost i biter og ha som tilbehør til søtpoteten.
Jeg synes ikke man trenger noe dressing eller smør til bakt søtpotet fordi den har en så søt og god smak fra før – noe dilldall oppå vil bare ødelegge :p
TIPS: Prøv søtpotet i stedet for ris eller pasta når du spiser kylling. Server med en salat og kyllingsaus ved siden av. Kjempedeilig! 
Søtpoteten har også en kjempeflott oransjefarge som "spriter" opp synet av middagstallerkenen. 🙂
Enjoy!
– Silje Bjørnstad – 
2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg