Pasta Vegetar

Kjempeenkel og rask lunsj/middag: Fersk pasta med smakfull tomatsaus og grønnsaker.

Jeg synes fersk pasta er best, og denne gangen ble det fersk tagliatelle. Pastasausen skulle man selvfølgelig helst ha laget selv av hermetiserte, knuste tomater, løk og krydderier. Men denne gangen ble det brukt en ferdigvariant kjøpt på EROSKI (Spansk matbutikk): Napolitana med tomater og løk  og den var faktisk kjempegod!

Jeg tilsatte gul paprika og mais i sausen for mer fylde og smak, og hadde kokt brokkoli ved siden av. Brokkolien kan selvfølgelig også bare tilsettes sausen slik som mais og paprika. (Husk å koke brokkolibukettene først, hehe.)

Dette bildet ble tatt  før jeg dryssa over oregano-krydder, men det er et MUST, det er liksom “den hemmelige ingrediensen”. Dryss over orgegano til slutt. Det krydderet løfter virkelig pastaretter, da synes jeg det smaker mye mer og mye bedre av hele retten. Så det så 🙂

Enjoy!

– Silje Bjørnstad –

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg