BananPannekaker

Hvorfor ikke prøve noe nytt i helga? Hva med pannekaker med herlig, søtlig smak av bananer?

Bananpannekaker 3 – 4 porsjoner

4 egg
3 modne bananer
1 dl havregryn
1 dl hvetemel
1 dl sammalt hvete
2 dl melk
2 dl mager kesam
1 ss kanel

Visp sammen egg og kesam, tilsett bananviter og bruk en stavmikser eller gaffel for å mose de godt. Ha i resten av ingeridiensene, bland sammen og la røren svelle i 20 – 30 minutter. Stek pannekakene i smør.

Blir pannekakene vanskelige å snu må du tilsette litt mer mel, men oppskriften skal være ganske nøyaktig. 1 pannekake gir cirka 110 kalorier.

Du kan servere pannekakene til frokost/lunsj/kveldskos fylt med syltetøy, bær eller lignende, men de er veldig søte og gode også uten noe fyll. Bananpannekakene fungerer også som en dessert sammen med en kule iskrem eller sorbet.

Enjoy!

– Silje Bjørnstad –

 

(Bildet er hentet fra Google)

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg