Dagens frokost

Hjemmelagde knekkebrød med jordbærsyltetøy
2 kokte egg
Paprika 
Kaffe & te
Eple

Ekstra gøy er det at de knekkebrødene er laget av Joakim! 🙂 Han syntes nemlig de hjemmelagde knekkebrødene som ble laget for noen dager siden var  knallgode, og lagde like gjerne en porsjon til. Hihihi. Og de er kjempegode og sunne! 🙂 Så hvis dere ikke har prøvd å lage de ennå så oppfordrer jeg til å gjøre det i løpet av helga. Det er virkelig ikke noe hokuspokus, og jeg kan love deg at du blir hekta. Oppskriften finner du her. 

Forresten, i løpet av helga skal jeg lage asiatisk-inspirert høstsuppe med blant annet kylling, vannkastansjer og kanelstang! Det høres kanskje rart ut med kanel i suppe, men den er knallgod på smak! Og den passer kanskje ekstra godt nå som influensasesongen er i gang og flere av oss har vondt i halsen og snufser litt. Oppskrift kommer i løpet av helga. 

God helg til alle! 🙂

– Silje Bjørnstad – 

4 kommentarer
    1. Studerer du i Spania?? 🙂 I så fall, hvordan er maten der nede?? Har dere noe erstatning for speltlomper/skyr/kesam osv?? Jeg er AVHENGIG av slike produkter, og jeg vurderer å søke atlantis i fuengirola til neste år! :p

    2. Hei! Jeg studerte første året av ernæringsfysiologi i Spania, mens de to siste årene tar jeg nå i Oslo. 🙂
      Mye av maten i Spania er lik som den i Norge, men akkurat speltlomper kan jeg ikke akkurat si at jeg så noe til. Hehe.
      Men de har noe lignende kesam, rømme og creme fraiche. Samt flere kjente yoghurtmerker. (Blant annet activia)
      Silje 🙂

    3. du vet ikke spanske navn på kesam (gjerne i mager form) og skyr naturell? 🙂 Produkter som typisk er høye på proteininnhold og lave på fett og sukkerinnhold?

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg