Fuglemat og sjokoladedessert

Flere detaljer om en vellykket nyttårsmiddag (som ble laget av undertegnende hvis det skulle være tvil) :

Hovedrett var helstekt kalkunbryst med en heller spontanlaget marinade bestående av honning, sitronsaft, paprikakrydder, havsalt og pepper. 


Tilbehøret var ovnsstekte poteter marinert med hvitløk, olje, salt og pepper. (Etter ønske fra han andre som skulle ha mat 🙂 ) Også hadde vi kyllingsaus, gulrøtter, rødkål og friske agurkskiver. 


Til dessert var det “sjokolademousse med vaniljesauslokk”. Selvfølgelig med en obligatorisk espresso.

– Silje Bjørnstad – 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg