Teriyaki-wok

Wok er genialt – man kan variere i det uendelige med grønnsaker, kjøtt og woksaus, og ikke minst så er det sunt, godt og kjapt å lage. 

Prøvde meg på teriyaki-wok i helgen, da med ferdig teriyakisaus (fra blue dragon) og den kan anbefales!


3 porsjoner

300 gram kyllingfilet
1/2 paprika
1/2 rødløk
1 hvitløksfedd
1 boks minimais
1 boks vannkastanjer
2 gulrøtter
1/2 brokkoli
Teriyakisaus 

 (Fryste grønnsaker er (nesten) like bra som ferske, men jeg synes helt klart at ferske råvarer smaker mye mer enn fryste, og ferske grønnsaker blir mer “crispy”.)
Skjær opp rødløk i strimler og stek dette i ca 1 minutt sammen med knust hvitløk (bruk hvitløkspresse). Del opp kyllingfileten i biter og ha oppi stekepannen/wokpannen. La kjøttet bli gjennomstekt før du har oppi resten av grønnsakene og teriyakisaus. La dette varmes i cira 7-8 minutter slik at sausen får satt smak i ingrediensene. 


Server med kokt ris.

Enjoy!

– Silje Bjørnstad – 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg