Solobolle?

Hva pokker er soloboller?! Er det boller bakt med solo? Er det boller som liksom skal smake ekstra godt sammen med solo? Eller er det nok et sleipt markedsføringstips der bollene kanskje er presis som de andre vanlige bollene, bare at de er blitt tilsatt haugevis med gurkemeie for at de skal få et gulere utseende i forbindelse med påsken som er like rundt hjørnet?

Forresten, hvorfor er boller liksom blitt den store greia på bensinstasjoner? Og jeg som trodde at bensinstasjoner var der hovedsaklig for å tilby drivstoff til bil, ikke dårlig “bakerimat” til de stakkars lettlurte forbrukerne som alltid faller for “3 boller til kun 19 kr”. Du tenker at du sparer penger ved å kjøpe 3 boller i stedet for bare 1 eller 2? Hvordan sparer man penger når du uansett faller for det idiotiske “tilbudet” ved å faktisk betale 19 kroner for noe du virkelig ikke trenger i utgangspunktet? Bare for å dra det litt langt..

12 kommentarer

Siste innlegg