Superenkelt tilbehør

Brokkoli er en av de mest næringsrike grønnsakene som vi har og den betraktes som en antioksidantbombe og supergrønnsak. Så dette er noe man bør få i seg ofte 😉

Her er et tips til hvordan du kan “piffe opp” brokkolien til hverdagsmiddagene:

Brokkolibuketter med mozzarella
Til fire porsjoner:
1 brokkoli
1 stk paprika
1 pakke fersk mozzarella (125 gram)
Del opp brokkolien i buketter og kok disse i 1-2 minutter. Hell av vannet og legg brokkolien i en ildfast form/flere små ildfaste former. Legg over paprikastrimler og biter av fersk mozzarella. Gratineres i stekeovn på ca 175 grader i 10 minutter, eller til du ser osten har smeltet, men pass på at osten ikke blir brun/hard!

Mmmmmmm!!! Så lite kan gjøre så mye. 🙂 

Jeg kan jo bare spise sånne former som kveldskos fordi jeg er så fan, men ellers så kan man bruke det som tilbehør til for eksempel biffretter, kyllingfilet, strimlet svinekjøtt, til tapasbordet, vegetarmiddager, til pastaretter – ja, til alt egentlig..

Enjoy!

– Silje Bjørnstad – 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg