Deilig deilig deilig.

Starta dagen med PT i dag og det er nesten så jeg gleder meg til å kjenne stølheten i morgen. Ja, faktisk. PT-timer er gøy!!!!!! 😀

Så var egentlig planen å lese om temaet “helse&trening”, men etter en times lesing skulle sambo på Elixia og plutselig var det mer fristende å praktisere teorien i stedet for å lese den… Så nå ligger jeg som en slakt på sofaen og har få planer om å bevege meg ut igjen. 

For denne sliden fra powerpointen motiverte mer til å gå ut en tur til i stedet for å sitte som en potetsekk å lese: 

Forresten, jeg skal til Flisa i helga, mest fordi jeg og mamma skal deige oss på Finnskogtoppen på fredag.

“Finnskogtoppen velværehotell, et sted som gir deg mer energi, økt fysisk og psykisk velvære, god og sunn mat, spennende kurs og mange behandlingstilbud”.  Les mer om det herlige stedet midt i skauen her: www.finnskogtoppen.no

 

Vi har vært der før og da var vi der på en “halv velværedag” der vi fikk en kroppsbehandling hver, var i ulike bassenger, badstuer, treningsrom og fikk deilig middagsbuffet med frukt kaffe/te. Anbefales! Alle burde gjøre sånne ting en gang i blant, deilig for kropp og sjel. Life is good.

Denne gangen skal vi dit for hovedsaklig å få kroppsbehandling, men kjenner at jeg har lyst til å dukke litt i vannet også. 😀 Jeg skal forresten teste ut “80 min. anti-stress-behandling” denne gangen. Hehe, ikke at jeg er såååå stressa for tida, bare litt mye energi av og til kanskje… Uansett så tror jeg det kan bli veldig veldig deilig:

Anti Stress 

En perfekt massasje for deg med stresset hverdag. Man masseres på stressområdene med varme avslappende eteriske oljer. Behandlingen vil myke opp spente muskler. Behandlingen starter med grønn leire på rygg for å stimulere blodsirkulasjon og lindre muskel og led smerter. 


Siden jeg skal hjem en tur til helga, er det noen som joiner meg på Puls på fredag og/eller lørdag? Værmeldingene er jo ikke de beste, så spørs hvor mange skogsturer det blir.. Jeg har faktisk aldri trent på Puls før forresten, men tenkte at jeg må prøve ut det “lokale” treningssenteret når jeg først er hjemme. So let me know om noen er med. 🙂 

 – Silje Bjørnstad – 

3 kommentarer
    1. Kan du fortelle om hvordan det er å ha PT?? Hvilke tester gjorde dere før dere begynte?? Hvordan er timene lagt opp? Hva gjør dere?? =)

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg