Fylt paprika alá Silje og Eirin

Vi skulle egentlig prøve en oppskrift fra kokeboka “Den grønne veien til det hvite kjøkken. Men i stedet brukte vi oppskriften til inspirasjon og lagde våres egen variant som smakte HEAVEN. Fylt paprika er undervurdert! Det MÅ prøves. 

2 porsjoner

2 store paprika
200 g karbonadedeig
3/4 boks mais
1/2 løk
2 fedd hvitløk
1-2 ss tomatpure
3-4 ss ketchup
havsalt og pepper
75 – 100 gram revet ost
 

Fjern toppen av paprikaene og skrap ut frøene. Stek karbonadedeig og tilsett hakket løk og presset hvitløk (bruk hvitløkspresse). La alt surre til løken har fått en gyllen farge før du tilsetter mais, tomatpure og ketchup. Sett paprikaene i en ildfast form og legg oppi karbonadedeigfyllet. Strø over revet ost og gratiner i ovnen på 175-190 grader i cirka 20 minutter. (Avhengig av hvor stor paprikaen er) Server med grønn salat og agurkskiver.

 

Quote: Det er jo pizzafyll i paprika med ost. NAM! Det smaker jo som pizza det her! Bare mye sunnere. Shit, jeg er mett ass. 

Enjoy!

– Silje Bjørnstad –

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg