Du har sikkert hørt om tacosalat der du bruker tacokrydret kjøttdeig eller karbonadedeig, men har du prøvd tacosalat med tacokrydret kyllingfilet? Mmmmmm!!
Et annet tips til tacokjøttet du måtte bruke – stek det sammen med rødløk og paprika! Dette er en perfekt kombinasjon uansett om du skal bruke kjøttdeig/karbonadedeig til pastaretter, tilbehør til biff, tilbehør til omelett – det funker som tilbehør generelt egentlig…
Oppskrift på tacosalat med kyllingfilet – 2 pers:
2 kyllingfileter
1/2 rødløk
1 rød paprika
1/2 isbergsalat
1/4 agurk
1 boks mais
1 boks ananas
Taco-kryddermiks
Evnt rømme og tacosaus
Skjær rødløk og paprika i strimler og surr i stekepannen sammen med litt olje. Tilsett oppskjærte biter av kyllingfilet og la kjøttet bli gjennomstekt. Ha oppi tacokrydderblandingen med litt vann og la dette småputre i 5-6 minutter. I salaten bruker du selvfølgelig det du selv ønsker, men mitt tips er isbergsalat, agurk, mais og ananas.
Enjoy!
– Silje Bjørnstad –