Tacosalat med kyllingfilet

Du har sikkert hørt om tacosalat der du bruker tacokrydret kjøttdeig eller karbonadedeig, men har du prøvd tacosalat med tacokrydret kyllingfilet? Mmmmmm!!

Et annet tips til tacokjøttet du måtte bruke – stek det sammen med rødløk og paprika! Dette er en perfekt kombinasjon uansett om du skal bruke kjøttdeig/karbonadedeig til pastaretter, tilbehør til biff, tilbehør til omelett – det funker som tilbehør generelt egentlig…

Oppskrift på tacosalat med kyllingfilet – 2 pers:

2 kyllingfileter
1/2 rødløk
1 rød paprika
1/2 isbergsalat
1/4 agurk
1 boks mais 
1 boks ananas
Taco-kryddermiks
Evnt rømme og tacosaus 

Skjær rødløk og paprika i strimler og surr i stekepannen sammen med litt olje. Tilsett oppskjærte biter av kyllingfilet og la kjøttet bli gjennomstekt. Ha oppi tacokrydderblandingen med litt vann og la dette småputre i 5-6 minutter. I salaten bruker du selvfølgelig det du selv ønsker, men mitt tips er isbergsalat, agurk, mais og ananas.

Enjoy!

– Silje Bjørnstad – 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg