Wok med karbonadedeig og nudler

Wok kan varieres i det uendelige og nå i det siste er denne varianten med karbonadedeig blitt favoritten.

Til 3-4 porsjoner

400 gram karbonadedeig
1/2 squash
1 rød paprika
3-4 fedd hvitløk
1 rød chili
2-3 vårløk
Kikkoman soyasaus
En type matolje med nøytral smak (for eks rapsolje)

Skjær opp chilien på langs, skrap ut frøene og skjær resten av chilien opp i små biter. Skjær opp hvitløk i små biter (eller helst bruk en hvitløkspresse) og bland dette sammen med karbonadedeig, chilibitene, 3-4 spiseskjeer soyasaus og “en dæsj” matolje” i en bolle. La dette stå og marineres mens du skjærer opp resten av grønnsakene.

Stek karbonadedeigblandingen og la dette bli gjennomstekt før du har oppi grønnsaker. La alt surre i stekepannen i 6-7 minutter og server sammen med kokte nudler.

 

 

ENJOY! 

 

 

– Silje Bjørnstad – 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg