Sjokoladekake ble sjokolademuffins og god damn…

..de ble så gode!!!! 😀

 

Testa ut “low carb sjokoladekake” fra EASY Living i går kveld, men jeg fant ut at jeg ikke hadde noen “rund kakeform” så da ble det sjokolademuffins i stedet. Noe som funker veldig bra. Man blander ut innholdet med 4 egg, vann og olje og så er den klar til steking. Lettvint a gitt!

Kakemiksen er basert på mandelmel, soyamel og fiber. Sjokoladekaken er glutenfri og egner seg også godt til personer med diabetes.  

Næringsinnhold: 

 

Så mens andre hadde sin faste “tacofredag” eller så på “gullrekka på NRK” satt jeg og gomla sjokolademuffins til den store gullmedaljen og vel så det. 

– Silje Bjørnstad – 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg