Nå er det sesong for norske epler og da passer det perfekt å prøve seg på disse ovnsbakte epleskivene som snacks eller dessert.
Du trenger
Ønsket mengde epler
Kanel
Litt søtningsstoff eller sukker
Eventuelt honning
Vask og skyll eplene og stikk ut kjernehuset. (Jeg måtte bruke en teskje fordi jeg ikke hadde noe annet redskap, men det funket på et vis det også!)
Skjær eplene i tynne skiver som du legger i ildfast form. Dryss over ønsket mengde kanel, sukker/søtningsmiddel og eventuelt litt honning. La dette bakes i ovnen på ca 160-175 grader til du ser at epleskivene er gyldenbrune og sprøe. (Dette kan fort ta 2-3 timer, avhenger av hvilken konsistens du selv vil ha så her er det bare å prøve seg frem). Kan også serveres med en liten kule is eller litt vaniljesaus.
Enjoy!
– Silje Bjørnstad –
Propecia Facial Hair Cephalexin Dosage For Dog Cheap Cialis 20mg [url=http://brandciali.com]cialis from canada[/url] Discount For Effexor Xr Tinidazol