Dag 3: LCHF-diett-symptomer og i ketose (- Silje Bjørnstad -)
Forside Om meg Mine artikler Kontakt

Dag 3: LCHF-diett-symptomer og i ketose

Allright, da er vi i gang med 3. dagen av totalt 21. dager med LCHF-kosthold. Og i natt skjedde det jeg visste kom til å skje en gang i løpet av startfasen. Klokka halv fem på natta våknet jeg av skikkelig hjertedunk, frysninger og en kvalme jeg aldri har kjent maken til. Det har blitt totalt 3 runder med hodet i do denne morgenen. Nå har jeg derimot kommet meg opp men fløtegrøt frister IKKE på morgenen i dag. Så da ble det Bacongull og 7up-free til frokost i stedet, bare for å få i seg noe.  

Hah, forresten, jeg googla "kostråd mot kvalme" og da kom det opp:

"Spis gjerne tørre kjeks, loff, epler og annen frukt, puffet ris med melk, paste/spagetti kavring, drops" og man skal unngå "fettrik mat". Ja, great. 

Det er var iitt deilig å vite at også Eirin hadde vært oppe og hatt samme runde som meg i natt, og nå merker jeg hvor deilig det er å ha noen som støtter og går igjennom det samme - det gjelder nok uansett hvilken kur/diett man går på., så vi holder nok ut altså. Er bare så utrolig kjedelig å bruke fem timer på å ligge i senga, se opp i taket og lure på når man skal klare å reise seg opp neste gang.... :)

Ketosestixene gir bevis for at man er i ketose, i dag lå jeg på lilla felt som betyr høyt ketonnivå i kroppen: "8". Så ikke så rart at man er litt uggen... 

Anyway, formen er bedre nå og siden vi har 3 liter kremfløte som går ut den 14.oktober tenkte jeg å prøve meg på noen bakeoppskrifter i løpet av dagen.

God fredag og god helg - kvalme eller ikke! ;)

 

- Silje Bjørnstad -  

 

 


 • 12.10.2012 kl.21:12
  Morsomt å lese om diett forsøket deres,håper du kommer til å poste de endelige resultatene også. Og husk det kan være nyttig å øke saltmengden en del i begynnelsen,siden kroppen skiller ut mye vann først. Farris er gull verdt:)

  God helg!
  13.10.2012 kl.10:11
  Hei! Ja, jeg skal selvfølgelig komme med resultater og erfaringer når alle tester og diverse er blitt gjennomgått :)

  God helg til deg også!


  Skriv en ny kommentar

  Silje Bjørnstad

  Utdannet journalist (arbeider i Side2.no/Nettavisen) og våren 2013 vil jeg være ferdig utdannet ernæringsfysiolog. For tiden vil min blogg gi et innblikk av meg både privat og i jobbsammenheng. Jeg ønsker å dele mine erfaringer og tips innen kosthold og matoppskrifter, samt sosiale medier og media generelt. Jeg kan tilby kostveiledning og ernæringsråd til privatpersoner gjennom konsultasjoner, hjemmevisitt, eller via mail. Jeg tar også oppdrag innen foredrag og skriving av artikler og andre relevante oppdrag innen informasjons- og kommunikasjonsarbeid. Kontakt: Silje1987@hotmail.com eller silje.bjornstad@nettavisen.no

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits

  Matbloggtoppen