Oppskrift: Ovnsbakt kyllingfilet med bacon i fløtesaus – lavkarbo

Dette var en så deilig og mettende middagsrett!

Til 2 porsjoner:

2 kyllingfilet
4 skiver bacon
1-2 båter hvitløk
1 liten rød paprika
3 ss purreløk eller vårløk
1 – 1,5 dl kremfløte
Smør til steking 

Stek kylling og bacon et par minutter på hver side slik at det får litt farge. Surr baconskivene rundt kyllingfiletene og legg i en ildfast form. Stek kjøttet videre i stekeovnen på 180-200 grader i cirka 15 minutter. I mellomtiden lager du fløtesaus og blomkålpure – oppskrift på blomkålpure finner du her.  

Fløtesaus:
Skjær opp paprika, purreløk/vårløk og stek i cirka 1 ss smør. Ta en hvitløkspresse og del opp hvitløken som du også har oppi stekepannen. Hell over kremfløten litt etter litt og la dette småputre i 6-7 minutter mens du av og til rører rundt. 

NAM!

– Silje Bjørnstad – 

 

 

20 kommentarer

Siste innlegg