Ovnsbakt ørretfilet med blomkål&brokkolipure, vårløk og gulrot

Prosjekt “spise-fiskemiddag-1-dag-i-uka” går jo uten problemer hittil. I går ble det ovnsbakt ørretfilet og det gikk jo faktisk helt greit å spise. Tilbehør og tilberedning har en del å si;)

 

Som lunsj i går prøvde jeg meg på ovnsbakt ørretfilet med (hvitløk og sitron). Fisken ble lagt i ildfast form sammen med gulrotskiver og vårløk og deretter ca 18-20 minutter i stekeovnen på 200 grader. Ørretfileten ble servert sammen med blomkål&brokkolipure – et genialt tilbehør hvor du også får i deg masse herlige vitaminer og mineraler.

 

Blomkål&brokkolipure:
1 blomkål
1/2 brokkoli
1 ss smør
ca 0,3 dl kremfløte eller matfløte

littKok brokkoli- og blomkålbuketter møre. Hell av alt vannet og mos grønnsakene med en stavmikser. Putt opp smørklatten og deretter fløten litt etter litt. Krydre eventuelt med litt salt og pepper. Nam nam! 🙂

 

– Silje Bjørnstad – 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg