“Årskavalkade 2012”

Det har jo blitt så populært med såkalte “blogg-årskavalkader”, så nå har jeg også fått slengt sammen et bittelite utvalg av de minnene, hendelsene og opplevelsene jeg husker best fra året som har gått. 

JANUAR – FEBRUAR – MARS 
* Drømmefabrikken
Jeg ble spurt om å jobbe med en ny seksjon på Side2 kalt Drømmefabrikken som omhandler artikler skrevet for studenter, de som skal begynne med studier og unge mennesker i arbeidslivet. Hele måneden gikk med på å jobbe med dette prosjektet, noe som var både utfordrende, lærerikt og selvfølgelig veldig veldig gøy! Drømmefabrikken er fortsatt like aktuell i dag og det publiseres stadig nye artikler der om for eksempel utforming av CV, tips til billig og bra studentmat, utdannelse og lønn osv.

LES NOEN AV SAKENE HER:
– Det er et uredelig salgstriks 

Ikke skriv disse ordene i CV-en
Føler seg presset til utdanning
Den billigste studentmaten
Slik skal han fullføre legedrømmen

* Flytting
Jeg flyttet sammen med Eirin som jeg ble kjent med under mitt studieopphold i Spania. Jeg har ikke tall på hvor mange latterkramper vi har hatt i løpet av det siste året og ikke minst alle de uforutsigbare og morsomme opplevelsene vi har hatt. Vi bor fortsatt sammen her i Oslo og “samboerskapet” går virkelig knirkefritt. 



 

*Hyttetur til Gol 
Sammen med en vennegjeng tok vi en helgetur til en hytte i Gol. Perfekt stemning, nydelig vær og mange gode minner fra denne helgen.  
 

APRIL – MAI – JUNI

* Edderkoppene flytter inn
Et større antall “Husedderkopper” finner veien inn i leiligheten vår, til Eirins store skrekk. Men selv om de virker store, ekle og skumle så er det mange av de som virkelig har vært utgangspunktet for særdeles god underholdning. Takket være husedderkopper har jeg hatt noen av de beste latterkrampene noensinne, Eirin måtte investere i ny støvsuger og jeg har fått testet ut en helg haug kreative “fange-edderkopp-metoder”.

* Vi må si farvel til Sara:
Verdens beste og herligste gordon setter blir plutselig syk og må avlives. Jeg får fortsatt tårer i øynene når jeg tenker på det siste blikket hun hadde før dyrlegen satte inn sprøyta… Sara ble 10 år gammel og hun var verdens beste turkamerat. 


* Sommerferien begynner:  
Etter eksamen hadde jeg noen uker fri før jeg skulle begynne med sommerjobbinga på Nettavisen. Hyttetur til Folldal, MYE basketball-leking, late dager i parken, joggeturer langs Akerselva og rett og slett totalt feriemodus ble prioritert. 


London: 
Jeg og ei venninne tok en weekend-tur til Englands hovedstad. Der møtte vi en gjeng jeg traff og ble godt kjent med mens jeg var ute på “jorda-rundt-reise” i 2007. En meget bra helg med meget bra mennesker. 

JULI – AUGUST – SEPTEMBER 
Bryllup i Søgne
Sammen med tre andre “gærninger” kjørte vi ned til Sørlandet for å feire bryllupet til Christer og Mette. En utrolig morsom biltur og en herlig bryllupsfest!


Tur til Tyrkia:
Årets sommerferietur ble en heller spontan tur til Tyrkia og det skulle vise seg å være et meget bra valg. Jeg og Eirin fikk i hvert fall sol og varme i tillegg til at vi slappe av MAKSIMALT denne uka i “Syden-land”. 


(Rød)Brune og fine ble vi også:

Hyttetur til Folldal
Fjellturer i et nydelig landskap, totalt avslapping og masse kos sammen med Fredrik.

OKTOBER – NOVEMBER – DESEMBER 

LCHF-prosjekt
Jeg fikk tilbud om å være med på et forskningsprosjekt der man skulle leve 3 uker på lavkarbo-høyfett-diett. I løpet av prosjekttiden skulle man gjennomføre ulike tester både før og etter diettstart for så å sammenligne resultatene og eventuelle forskjeller. Vi deltakerne ble blant annet testet i utholdenhet, blodprøver med kolesterolverdier og insulinsensitivitet. Les mer om forskningsprosjektet og mine erfaringer i kategorien LCHF-FORSKNINGSPROSJEKT her på bloggen. Jeg fikk i hvertfall et nytt synt på “lavkarbo” og ikke minst så briljerte jeg mer på kjøkkenet i denne perioden enn jeg noensinne har gjort tidligere. En positiv og lærerik erfaring!




Hjemmetrening fikk en ny mening
Jeg går til innkjøp av et “nytt lekeapparat”, nemlig “Iron Gym”. Dette er en slags treningsstang som man kan rett og slett bare henge over dørkarmen,og like enkelt plukke ned igjen da man er ferdig med treningsøkten! I oktober hang jeg bare rett ned uten å en eneste mulighet til å dra meg opp, så begynte jeg å trene med strikk (slik som på bildet), mens før året var omme klarer jeg nå 5 godkjente “chin-ups”! 😀

Jeg begynner å spise fisk
Etter 25 år har jeg lært meg å smake på “ting jeg ikke liker”. Så nå er det fiskemiddag minst 1 gang i uka!

Dubai 
Etter eksamen i desember tar jeg og ei venninne oss en 8-dagers tur til Dubai. Dette var en helt fantastisk bra tur til et helt fantastisk bra sted. Her snakker vi kultur, strandliv, shopping og en hel masse positive inntrykk og opplevelser.  


OG IKKE MINST: Jeg ble kjent med Fredrik, og jammen klarte jeg ikke å bli hodestups forelska og bli sammen dette mannebeinet også. Utvilsomt et av årets beste høydepunkter og helt klart en av de viktigste personene i livet mitt. 

2012 har helt klart vært et veldig bra år, måtte 2013 blir like bra, om ikke enda bedre. 

1.JANUAR 2013:
Jeg hadde et håp om å få til årets første joggetur, men selv om det har vært mildvær de siste dagene er det fortsatt mye is ute gitt. Uansett så var det deilig med litt frisk luft og synet av en rødlig vinterhimmel. 

 

Igjen, et riktig godt nytt år til dere alle.

– Silje Bjørnstad – 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg