Dagens lunsj: stekt kyllingfilet med “mager coleslaw”

Du trenger ikke mange ingredienser for å lage en kjapp og sunn lunsj som er rik på smak. 

Dagens lunsj bestod av en stekt kyllingfilet med paprikakrydder og pommesfriteskrydder servert sammen med “mager coleslaw” (jeg brukte lettmajones, så derfor ordet mager) og kokte grønnsaker. Her får du i deg i sunne umettede fettsyrer fra majonesen, viktige vitaminer og mineraler samt gode karbohydrater fra grønnsakene, og mettende kvalitetsproteiner fra kyllingen. 

“Mager coleslaw cirka 3 porsjoner:

ca 1 dl lettmajones
1 lite hode rødkål
3-4 ss sennep 

Skjær opp rødkålen i strimler og ha i en bolle. Tilsett majones og sennep og bland godt. 

 ENJOY!

– Silje Bjørnstad – 

Så enkelt, så sunt også så sabla godt. 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg