Laks med gulrot-tzatziki

Perfekt og smakfull dressing som passer til både fisk- og kjøttmiddager: “Gulrot-tzatziki”

Du trenger (ca 3-4 porsjoner):

6-7 gulrøtter
2/3 boks matyoghurt
1-2 hvitløksbåter
1/2 ss olje (gjerne raps- eller olivenolje)
Eventuelt litt salt (og pepper)

Skrell og rasp gulrøttene med et rivjern. Ha oppi en bolle sammen med yoghurten. Press hvitløksfeddene og bland godt sammen. Smak til med olje, salt og pepper. 

Jeg spiste dette sammen med ovnsbakt laks og grønnsaker. Enjoy!

I morgen kommer det oppskrift på “proteinpannekaker alà PT Martin Norum”. 😀

– Silje Bjørnstad – 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg