Oppskrift: Havregryn-lapper med bærblanding

Spontanitet på kjøkkenet er viktig. så i dag prøvde jeg meg på noe som ble litt tykkere enn vanlige pannekaker, litt mindre «eggete» enn omelett, og dermed som lignet mest på lapper. Derfor navnet “Havregryn-lapper”. 🙂

 

Dette var det jeg slengte oppi en bolle (1 porsjon):

2 ss havregryn
1,5 ss matyoghurt (eller kesam)
0,75 dl lettmelk
1 egg
2 eggehvitte
Kardemomme
Evnt litt søtningsmiddel og fiberhusk

Bland alt sammen i en bolle og stek det som lapper i stekepannen.

 

 I likhet med steking av pannekaker er tålmodighet er viktig ting… Server sammen med en herlig blanding av ulike bær sammen med 1 dl melk oppi en blender.

Dette var bare skikkelig godt! 😀

Enjoy!

– Silje Bjørnstad –

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg