Ovnsbakt torsk med grønnsaker, potet og dijonsennep

 
Til 2-3 porsjoner
400 gram torskefilét
500 gram wokgrønnsaker eller andre frosne grønnsaker
5-6 små poteter
Dijonsennep
Dill
Sitron
Eventuelt litt salt og pepper



Fremgangsmåte:
Start med å koke potetene i cirka 10 minutter. Legg de frosne grønnsakene i bunnen av en ildfast form. Skjær torskefiléeten i terninger og legg oppå grønnsakene. Del de kokte potetene i to og fordel mellom fisken.

 

Krydre med (masse) dill og fordel klatter med dijonsennep (denne sennepstypen gir MYE smak).
Stekes på 225 grader i 30 – 35 minutter (til fisken er gjennomstekt). Server gjerne sammen med rå gulrot. YUM!

Enjoy!

– Silje Bjørnstad –

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg