Ovnsbakt kyllingfilet med bacon toppet med smeltet mozzarellaost

Til cirka 3 porsjoner trenger du:
500 gram kyllingfilet
1 pakke bacon
1 pakke fersk mozzarellaost
1/2 rødløk
1 paprika
1 brokkoli

Stek kyllingfiletene et par minutter i stekepannen slik at den får noe stekeskorpe. Gjør det sammen med baconskivene. Legg deretter kyllinfiletene i en ildfast form. Legg på baconskiver og skiver av fersk mozzarellaost. Sett formen inn i stekeovnen i 16-18 minutter på cirka 200 grader. (Følg meg de siste minuttene slik at osten ikke blir brent)

Imens kan du starte på tilbehøret, selv synes jeg det smaker godt med strmiler av rødløk og paprika stekt i smør samt kokte brokkolibuketter.

Min kyllingform stod nok 1-2 minutter for lenge denne gangen, så osten ble bittelitt for godt stekt, men digg var det uansett! 😀 Herlig kombinasjon av smaker!

 

Enjoy!

– Silje Bjørnstad –

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg