Til 2 personer:
2 stk kyllingfilet
Krydderblanding (for eksempel paprikapulver, spisskummin og grillkrydder)
5 middels store gulrøtter
1-2 ss smør
1 ss fløte
Valgfrie grønnsaker (Det ble brokkoli og aspargesbønner
3-4 ss ristede pinjekjerner
Del kyllingfiletene i to slik at det blir 4 tynne skiver i stedet for 2 “vanlige” kyllingfileter. Stek i smør og krydre med ønsket krydder.
Skrell og skjær gulrøttene før du koker de møre. Hell av vannet og bruk en stavmikser til å kjøre sammen en jevn og glatt gulrotpure sammen med smør og fløte.
Server med kokte grønnsaker og dryss over varme, ristede pinjekjerner til slutt. En H E R L I G smaksopplevelse, sunne og gode råvarer som metter:)
Enjoy!
– Silje Bjørnstad –
FØLG SILJEBJORNSTAD.BLOGG.NO PÅ BLOGGLISTEN – KLIKK HER.