Krydret kyllingfilet med gulrotpure

Til 2 personer:
2 stk kyllingfilet
Krydderblanding (for eksempel paprikapulver, spisskummin og grillkrydder)
5 middels store gulrøtter
1-2 ss smør
1 ss fløte
Valgfrie grønnsaker (Det ble brokkoli og aspargesbønner 
3-4 ss ristede pinjekjerner 

Del kyllingfiletene i to slik at det blir 4 tynne skiver i stedet for 2 “vanlige” kyllingfileter. Stek i smør og krydre med ønsket krydder.

Skrell og skjær gulrøttene før du koker de møre. Hell av vannet og bruk en stavmikser til å kjøre sammen en jevn og glatt gulrotpure sammen med smør og fløte. 

Server med kokte grønnsaker og dryss over varme, ristede pinjekjerner til slutt. En H E R L I G smaksopplevelse, sunne og gode råvarer som metter:)

Enjoy!

– Silje Bjørnstad – 


FØLG SILJEBJORNSTAD.BLOGG.NO PÅ BLOGGLISTEN – KLIKK HER.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg