Kyllingwok med shiratakinudler

Da har jeg testet shiratakinudlene og jeg skal ærlig innrømme at jeg var noe skeptisk da jeg åpnet posen og helte av vannet i pakningen, for det luktet mer fiskeaktig enn “nudler-aktig”…

Men etter at de hadde blitt skylt i kaldt vann og deretter kokt i 1-2 minutter hadde den lukten forsvunnet. Nudlene er jo ikke noe særlig å skryte av når det gjelder smak så og spise kun nudler tror jeg ikke blir en stor smaksopplevelse. Men i for eksempel wok, supper, salater så er dette et fint alternativ en gang i blant. 
Min middagswok i går bestod av:
Kyllingfilet
Diverse grønnsaker (Fryste grønnsaker fra posen “bukettblanding”)
Paprikastrimler
Soyasaus
Hvitløksfedd
Shiratakinudler 

Skjær kyllingfileten i biter og stek i en wokpanne/stekepanne med litt olje eller smør. Kok grønnsakene i et par minutter og ha over i stekepannen sammen med paprikastrimler når kyllingen er gjennomstekt. Deretter presser du hvitløksfedd (1 fedd til 2 ss soyasaus) med en hvitløkspresse og har oppi sammen med soyasaus. Bland godt sammen og la stå å varme seg i et par minutter slik at smakene får satt seg. Til slutt har du oppi de kokte nudlene, bland rundt og server. 🙂

I tillegg til å ha minimalt av karbohydrater og kalorier inneholder nudlene kostfiberet “glucomannan” og ifølge studier kan dette bidra til å senke dårlig kolesterol, triglyserider og stabilisere blodsukker. 

Enjoy!

I dag er planen skolelesing, frisørtime, besøke bestemor <3 og ikke minst teste ut Drop-In-trening på det lokale treningssenteret “Condiz” på Flisa for første gang (Ja, med Z…). Ha en nydelig tirsdag! 🙂

– Silje Bjørnstad – 

FØLG SILJEBJORNSTAD.BLOGG.NO PÅ BLOGGLISTEN – KLIKK HER.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg