Du trenger:
Filet av en type hvit fisk (beregn 150-200 gram per pers)
Olje (Raps- oliven eller Vita Hjertego)
Dillkrydder
Sitron
Salt og pepper
1 blomkål
Fløte
Smør
Valgfrie grønnsaker
Legg fisken i en ildfast form og pensle den med saften av en 1/2 sitron blandet med litt olje. Dryss over salt, pepper og dillkrydder. Stekes på 200 grader i cirka 12-15 minutter.
Blomkålpure:
Skjær opp blomkålen i små buketter og kok til de blir møre. Hell av vannet og bruk en stavmikser (eller “stamp” bukettene med en potetmoser eller lignende slik som jeg måtte gjøre i går..) og smak til med 1 ss smør og 1-1,5 dl fløte.
Server med valgfrie grønnsaker, for eksempel erteblanding og minigulrøtter.
Enjoy!
– Silje Bjørnstad –
FØLG SILJEBJORNSTAD.BLOGG.NO PÅ BLOGGLISTEN – KLIKK HER.
Åå, det så godt ut! Fikk lyst på middag nå jeg, beste måltidet 🙂 Ha en flott dag 🙂
Hehe, der fikk du hvertfall et tips til hva som kan bli dagens middag! 😉 Ha en nydelig onsdag! 🙂