Ovnsbakt torsk med smak av sitron og dillkrydder


Du trenger:

Filet av en type hvit fisk (beregn 150-200 gram per pers)
Olje (Raps- oliven eller Vita Hjertego)
Dillkrydder
Sitron
Salt og pepper 
1 blomkål
Fløte
Smør
Valgfrie grønnsaker 

Legg fisken i en ildfast form og pensle den med saften av en 1/2 sitron blandet med litt olje. Dryss over salt, pepper og dillkrydder. Stekes på 200 grader i cirka 12-15 minutter. 

Blomkålpure:

Skjær opp blomkålen i små buketter og kok til de blir møre. Hell av vannet og bruk en stavmikser (eller “stamp” bukettene med en potetmoser eller lignende slik som jeg måtte gjøre i går..) og smak til med 1 ss smør og 1-1,5 dl fløte.

Server med valgfrie grønnsaker, for eksempel erteblanding og minigulrøtter.

Enjoy!

– Silje Bjørnstad – 

FØLG SILJEBJORNSTAD.BLOGG.NO PÅ BLOGGLISTEN – KLIKK HER.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg