Kjempeenkel og veldig digg fiskemiddag

Du trenger:
4 fiskefileter
3 gulrøtter
1/2 stk purreløk
2 dl matfløte
Maggi Juicy Fish krydderpose (ja, jeg juksa litt denne gangen…)

Denne “Maggi Juicy Fish”-posen kan virkelig anbefales. En ting var at det var sabla lettvint og kjapt å lage, men det smakte jo så utrolig godt også! Man bare skjærer opp gulrøtter og purreløk, blander sammen fløte og krydderposen og har alt oppi en stekepose som følger med. Deretter legger man fiskefiletene på toppen og snører igjen posen, og så “smack” inn i ovnen på 200 grader i cirka 20-25 minuter. MÅ PRØVES altså, jeg som ikke er så veldig glad i fisk i utgangspunktet syntes dette smakte overraskende godt!! 😀

Jeg serverte sammen med kokte brokkolitopper og dillkrydder – NAM!

Og her er dagens dessert:

Oppskrift på denne herligheten kommer i morgen! 🙂

– Silje Bjørnstad –

FØLG SILJEBJORNSTAD.BLOGG.NO PÅ BLOGGLISTEN – KLIKK HER.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg