Stekt fisk med brokkolipure og rødløk&gulrotkompott

Til 2 personer trenger du:
2 fiskefileter

Rødløk&gulrotkompott
ca 40 gram smør
2 gulrøtter
1 rødløk
1 ss sukrin

 Skjær opp gulrøtter og rødløk som du steker på lav-middels varme i smør (det skal ikke bli brunt, men mykt og gyldent!). Dette tar noen minutter så ha tålmodighet 😉 Deretter har du oppi 1 ss sukrin som du rører rundt i blandingen, la alt stå på lav varme i 2-3 minutter til slutt slik at smakene virkelig får satt seg.

(“Hemmelig” ingrediens…. 😉 )

Brokkolipure:
1 liten brokkoli
0,75 dl matfløte 
1 ss smør 
Kok brokkolibuketter møre, hell av vannet, ha oppi fløte og smør og bruk en stavmikser til å lage en jevn og glatt pure.  Stek fisken i stekepanne og server sammen med tilbehøret.

Enjoy!

– Silje Bjørnstad –

FØLG SILJEBJORNSTAD.BLOGG.NO PÅ BLOGGLISTEN – KLIKK HER.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg