Til 2 personer trenger du:
2 fiskefileter
Rødløk&gulrotkompott
ca 40 gram smør
2 gulrøtter
1 rødløk
1 ss sukrin
Skjær opp gulrøtter og rødløk som du steker på lav-middels varme i smør (det skal ikke bli brunt, men mykt og gyldent!). Dette tar noen minutter så ha tålmodighet 😉 Deretter har du oppi 1 ss sukrin som du rører rundt i blandingen, la alt stå på lav varme i 2-3 minutter til slutt slik at smakene virkelig får satt seg.
(“Hemmelig” ingrediens…. 😉 )
Brokkolipure:
1 liten brokkoli
0,75 dl matfløte
1 ss smør
Kok brokkolibuketter møre, hell av vannet, ha oppi fløte og smør og bruk en stavmikser til å lage en jevn og glatt pure. Stek fisken i stekepanne og server sammen med tilbehøret.
Enjoy!
– Silje Bjørnstad –
FØLG SILJEBJORNSTAD.BLOGG.NO PÅ BLOGGLISTEN – KLIKK HER.
Cialis Compresse Rivestite [url=http://cialibuy.com]cialis from canada[/url] Prix Kamagra Marseille Cuanto Vale Cialis