Skikkelige digge og sprø ostesmørbrød – 2 varianter

Ostesmørbrød som kveldsmat er undervurdert, og med ordentlig fyll blir man jo god og mett også! 😉 Samtidig er det en veldig grei måte å bli kvitt de siste, tørre brødskivene og eventuelle oste- og kjøttrester.

På den ene skiven tar du for eksempel litt sennep (gjerne dijonsennep) og skinkepålegg, mens på den andre tar du på karbonadedeig og ketchup. Topp begge skivene med ost og oreganokrydder og stek i stekeovn på 180-200 grader i cirka 10 minutter (til osten er smeltet). Å “grille” skivene i stekeovn gir skikkelige gode og crunchy ostesmørbrød! 😀

 

 

Enjoy!

– Silje Bjørnstad –

FØLG SILJEBJORNSTAD.BLOGG.NO PÅ BLOGGLISTEN – KLIKK HER.

2 kommentarer
    1. Minipress Nuovo Viagra Solfatare Lexin Cephalexin [url=http://cialionline.com]canadian pharmacy cialis 20mg[/url] Rash On Amoxicillin Buy Priligy In Uk Viagra Generico Online Sicuro

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg