Ovnsbakt torsk med kokosmelkcurry

Til 2 porsjoner

2 stk torskefilet
1 boks kokosmelk
1 liten rødløk
1,5 ss karripulver
Ulike valgri grønnsaker (Jeg brukte 1/2 pose selskapsblanding og 1/2 pose aspargesbønner)


Pensle fiskefiletene (tinte) med litt olje, salt og pepper. Stek de i stekeovn på 180 grader i ca 10-12 minutter.

Mens fisken stekes lager du kokoscurry: Kok grønnsakene. Skjær opp rødløk og stek løken til den blir myk sammen med litt olje/smør og karripulveret. Tilsett boksen med kokosmelk og la det koke opp.


Tilsett de kokte grønnsakene i sausen og la alt stå og varmes i noen minutter. Server sammen med torsken og dryss gjerne litt ekstra karripulver på toppen.


Enjoy!

– Silje Bjørnstad –

FØLG SILJEBJORNSTAD.BLOGG.NO PÅ BLOGGLISTEN – KLIKK HER.

1 kommentar
    1. Drit god blogg! Skriver ikke mer. Fant imidlertid en bra konkuranse du burde bli med på! Er sånn du kan vinne gave kort! Kanskje du har flaks? 😀

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg