Marinerte kyllingspyd med maispuré

Maispuré gir måltidet et litt søtlig preg og passer bra til de fleste kjøttretter, særlig grillretter. Den kan fint brukes til å erstatte/variere saus/dressing! 😉 Try it!

Maispuré – 2 porsjoner
1 boks mais
1 ss smør
0,25 dl melk eller fløte

Varm opp maiskorn og melk i en kjele men ikke la det begynne å koke. Tilsett smør og bland dette i mais-melk-blandingen og bruk en stavmikser til å lage en jevn puré. 

Smaker godt til for eksempel marinerte kyllingspyd og kokte grønnsaker. 

Enjoy!

– Silje Bjørnstad – 

FØLG SILJEBJORNSTAD.BLOGG.NO PÅ BLOGGLISTEN – KLIKK HER.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg