Lompepizza – så kjapt, så godt!

Her er et alternativ til “pitapizza”, “ferdigbunn” og “lettvinte ferdigpizzaer” – nemlig lompepizza! Dette var så digg! Og helt latterlig enkelt og kjapt å lage:

Du trenger:
Lompe
Ketchup/tomatpurre/pizzasaus
Ønsket fyll
Ost
Evnt oreganokrydder  

Lag lompepizza slik som du ville ha lagd en vanlig pizza: Bunn – ketchup – fyll – ost – krydder og smack inn i ovnen på cirka 180-200 grader i cirka 10-12 minutter til osten har smeltet. MÅ prøves, lompe som pizzabunn var virkelg noe som falt i smak hos meg hvertfall! 🙂

Her har jeg brukt kalkunskinke og paprika som fyll, men kyllingfilet+rødløk+paprikastrimler var også en digg kombinasjon: 

Kanskje dette blir fredagsmiddagen i kveld? 

Enjoy!

– Silje Bjørnstad – 

FØLG SILJEBJORNSTAD.BLOGG.NO PÅ BLOGGLISTEN – KLIKK HER.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg