Ovnsbakt fiskefilet med blomkålpure med smak av sennep

Stek fisken i en ildfast form sammen med litt olje eller en smørklatt. Steketiden vil variere avhengig om fisken er fryst eller tint. 

Blomkålpuré med sennepstwist:
1 blomkålhode
0.75 dl fløte
1 ss god sennep

Skjær opp blomkålene og kok blomkåltoppene møre. Hell av vannet og tilsett litt og litt fløte mens du bruker en stavmikser til å lage en glatt pure. Til slutt har du oppi 1 ss god sennep (jeg brukte dijonsennep, men dette kan gi en litt “spiss” smak for mange, så velg gjerne en søtere variant om du ønsker).

Server med fisken og kokte grønnsaker.

Krydre fisken med dill og ha litt deilig rømmedressing over det hele. Ta gjerne på en ekstra dæsj med sennep på tallerkenen også. 

Enjoy!

– Silje Bjørnstad – 

FØLG SILJEBJORNSTAD.BLOGG.NO PÅ BLOGGLISTEN – KLIKK HER.

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg