Lun couscoussalat som tilbehør til marinerte kyllingspyd

Lun couscoussalat:
Couscous + vann
Spisskummin
Paprikapulver
Ananas (gjerne fersk)
Paprika
Vårløk

Mengden på de ulike ingrediensene bestemmer du selv avhengig av hvor mange personer du ønsker å lage til, og om salaten er en hovedrett, siderett, forrett etc 🙂 

Kok couscous etter anvisning på pakken sammen med spisskumminkrydder og paprikapulver (smak deg frem). Når couscousen er blitt myk skrur du ned på den laveste varmen og tilsetter ananasbiter, samt paprika og vårløk. Bland godt sammen og la alt stå å bli varmt i cirka 4-5 minutter. 

Server som hovedrett, siderett, forrett etc. 🙂

 

Jeg hadde couscoussalat som tilbehør til marinerte kyllingspyd og brokkolibuketter. Sødmen fra ananasen sammen med den karakteristiske spisskumminsmaken er så digg!!! 

Enjoy! 

– Silje Bjørnstad – 

FØLG SILJEBJORNSTAD.BLOGG.NO PÅ BLOGGLISTEN – KLIKK HER.

 

2 kommentarer
    1. Alli Weight Loss In Stock Zithromax Ear Drops Kamagra Manufacturers [url=http://cialibuy.com]Cialis[/url] Buy Real Cialis Uk Propecia Y Cerveza Augmentin Amoxicillin

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg