Ovnsbakt fiskefilet med eplesaus

Denne sausen er veldig enkel og veldig god! Passer godt til på kylling/kalkun og til fisk.

Eplesaus:
3 dl eplejuice/eplecider
1 eple
1,5 – 2 dl creme fraiche
1/2 – 1 ts sukrin 
(Evnt litt johannesbrødkjernemel eller maizena til å gjøre sausen tykkere) 

Kok opp eplesaus, tilsett epleterninger og la eplebitene trekke i den varme eplejuicen i 2 minutter. Sil ut epleterningene og kok eplejuicen inn til det halve.

Tilsett deretter creme fraiche og kok til sausen tykner. (ha oppi litt jbkm/maizena hvis du ønsker tykkere konsistens). Tilsett de kokte epleterningene i sausen rett før servering og dryss over sukrin. 

Jeg serverte sausen til ovnsbakt torsk med dillkrydder og kokte brokkoli- og blomkålbuketter. 

Enjoy!

Forresten, til dessert skulle jeg lage “sjokoladeproteinkuler”. Dette ble et heller mislykket forsøk, men i stedet viste det seg å bli noe annet sjokoladeprotein-digg (blanding mellom sjokoladekakedeig og sjokoladeiskrem!) og herrejemini så digg det var!! Oppskrift på denne kommer i kveld eller i morgen 🙂

– Silje Bjørnstad – 

FØLG SILJEBJORNSTAD.BLOGG.NO PÅ BLOGGLISTEN – KLIKK HER.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg