Indisk kyllinggryte med ris, raita og papadam

Dette ble lørdagsmiddagen her i går: Indisk kyllinggryte med raita, papadam (tynne, sprø indiske “lefseflak” laget av linsemel), ris og agurk/paprika (og noen brokkolibuketter da dette er en veldig næringsrik og god grønnsak;) )

Jeg brukte ingredienser som coriander paste, kefir, yoghurt naturell og raitamiks: 

Kyllingen skal først ligge i marinade (coriander paste + yoghurt naturell) i minst en time. Deretter stekes dette i en ildfast form i cirka 15 minutter.  

(Fargen er kanskje ikke den mest tiltalende, men yummy ble det! 😉 )

Man bestemmer selv også hvor sterkt man ønsker å ha det ved å tilsette mer/mindre yoghurt naturell. Jeg brukte 4,5 dl yoghurt og 1/2 glass coriander paste, det ble mer enn sterkt nok for min del 😉

Så var det raita: Raitamiks + kefir og la dette stå å svelle i 15-20 minutter: 

Papadam: Stekes på en rist på 250 grader i cirka 30-40 sekunder.

Hjemmelaget smaker så mye bedre enn ferdigvarianter 😉

Serveres med ris og papadam skal dyppes i raitamiksen ved siden av – enjoy!

– Silje Bjørnstad – 

FØLG SILJEBJORNSTAD.BLOGG.NO PÅ BLOGGLISTEN – KLIKK HER.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg