Norsk “tapastallerken” med mozzarella-brokkolitopper

Spekemat-tallerken må vel være norges svar på “tapas-variant”.

Her er forslag til hvordan det kan se ut:

Roastbiff, kalkunskinke, salat, paprikastrimler, aiolidressing, urtedressing, eggerøre med gressløk og gratinerte mozzarella-brokkolitopper.

De smakfulle brokkolitoppene lager du enkelt sånn:
Del opp brokkolihodet i små buketter og kok disse i 1-2 minutter. Hell av vannet og legg brokkolien i en ildfast form. Bruk fersk mozzarellaost og skjær opp denne i tynne skiver som du legger over brokkolitoppene. Sett formen inn i stekeovnen på cirka 200 grader til osten har smeltet (10-12 minutter). 

Enkelt, sunt og godt tilbehør! 🙂

Enjoy!

– Silje Bjørnstad – 

FØLG SILJEBJORNSTAD.BLOGG.NO PÅ BLOGGLISTEN – KLIKK HER.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg