“Hvit fisk i folie med smørsausgrønnsaker” (test av ny fisk)

I går ble det fiskemiddag og for første gang prøvde jeg denne fisketypen:

“Pangasiusmalfile” – en type hvit fisk (kjøpt i Sverige) og den kan absolutt anbefales! 🙂

SUNN OG ENKEL FISKEMIDDAG:

Legg fiskefileten i aluminiumsfolie sammen med for eksempel dillkrydder og litt sitronpepper. Steketiden i ovn vil variere avhengig av hvilken type fisk du bruker, men tinte fileter av pangasiusfisken tar cirka 12-14 minutter. 

Så tar du valgfrie grønnsaker (jeg brukte gulrot, squash, purreløk), skjærer opp og koker bitene møre (gulrotskiver kokes alene i cirka 2-3 minutter før du har oppi squash og purreløk og lar dette koke i cirka 1 minutt).

Hell av vannet og ha grønnsakene tilbake i kjelen sammen med 1 ss smør – bland sammen. 

La fiskefileten hvile noen minutter før du legger den på en tallerken sammen med grønnsakene. Server med rømmedressing 😉

Enjoy!

– Silje Bjørnstad – 

FØLG SILJEBJORNSTAD.BLOGG.NO PÅ BLOGGLISTEN – KLIKK HER.

 

3 kommentarer
    1. Min favorittfiskemiddag er knakende god. Det er en fiskefilet, potetbåter, diverse grønnsaker (av og til woket) og en frisk peppersaus… Alt dette serveres med et stort glass rødvin til… ja og så bytter jeg ut fisken med en biff da.. 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg