Sunnere pai – mager og proteinrik

Jeg er faktisk veldig glad i pai, det er en lettvinn løsning og helt genialt hvis man har masse rester i kjøleskapet man ikke helt vet man kan bruke til. Men istedet for den tradisjonelle paibunnen av mel og smør velger jeg heller en magrere bunn:

Bunn:
200 gram kesam
ca 150-200 gram revet ost
4 egg
Ønsket fyll, for eksempel:
Skinkebiter
Brokkoli
Purreløk

Bland sammen egg og kesam og cirka 75 gram av osten til paibunnen. Hell over i en ildfast form og stek bunnen i cirka 10 minutter på 200 grader. 

Deretter tar du ut formen og har oppi ønsket fyll før du til slutt drysser over resten av osten. 

Stekes dermed i cirka 18-20 minutter på 200 grader (til osten er smeltet og bunnen har stivnet). D

Server med for eksempel en grønnsalat og grovt brød.

Denne paibunnen blir nesten litt som en blanding av ostesufflè og pai! 😉 Yumyum!

Enjoy!

– Silje Bjørnstad – 

FØLG SILJEBJORNSTAD.BLOGG.NO PÅ BLOGGLISTEN – KLIKK HER.

 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg