Jeg er faktisk veldig glad i pai, det er en lettvinn løsning og helt genialt hvis man har masse rester i kjøleskapet man ikke helt vet man kan bruke til. Men istedet for den tradisjonelle paibunnen av mel og smør velger jeg heller en magrere bunn:
Bunn:
200 gram kesam
ca 150-200 gram revet ost
4 egg
Ønsket fyll, for eksempel:
Skinkebiter
Brokkoli
Purreløk
Bland sammen egg og kesam og cirka 75 gram av osten til paibunnen. Hell over i en ildfast form og stek bunnen i cirka 10 minutter på 200 grader.
Deretter tar du ut formen og har oppi ønsket fyll før du til slutt drysser over resten av osten.
Stekes dermed i cirka 18-20 minutter på 200 grader (til osten er smeltet og bunnen har stivnet). D
Server med for eksempel en grønnsalat og grovt brød.
Denne paibunnen blir nesten litt som en blanding av ostesufflè og pai! 😉 Yumyum!
Enjoy!
– Silje Bjørnstad –
FØLG SILJEBJORNSTAD.BLOGG.NO PÅ BLOGGLISTEN – KLIKK HER.
nå ble jeg sulten…
s0th: Hehe, så bra 😉 Den her er det bare å spise med god samvittighet! 🙂
Så veldig godt ut 🙂 Skal prøves!
Sjekk gjerne ut bloggen min for nye updates;
http://www.aktivhelse.blogg.no