Dessertpannekake med bær og ananassorbet

 

Dessertpannekake 1 stk (middels stor størrelse):
1 egg
2-3 spiseskjeer cottage cheese
Kardemomme
Kanel 

Bland alt godt sammen i en bolle (eventuelt bruk en blender) og stek i en teflonpanne med litt smør på middels varme. Snu pannekaken når den har stivnet helt for at den ikke bare rakner sammen. (Tålmodighet, tålmodighet;) )

Ananassorbet lager du kjempeenkelt av 1 stk fersk ananas som du kutter i biter og moser sammen med en stavmikser. Tilsett 1 ss sukrinmelis hvis du ønsker mer søtsmak. Sett i fryseren 3-4 timer til sorbeten har stivnet.

Tips: Bruk en plastpose til å dekke over bollen når du bruker en stavmikser så slipper du unødvendig mye søling overalt. 

 

Server pannekaken sammen med fryste bær og ananassorbet. Strø over søtningsmiddel.

Så sunt, godt, forfriskende og veldig mettende! 🙂 

Enjoy!

– Silje Bjørnstad – 

FØLG SILJEBJORNSTAD.BLOGG.NO PÅ BLOGGLISTEN – KLIKK HER.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg