Dagens “tanning” – dagens middag&dessert

Dagen i dag har også gått til “grilling” på Hovedøya sammen med to venninner. I dette herlige været i tillegg til at det var en søndag så var vi ikke alene heller, men vi hadde en perfekt plass på et skjær med kort vei til vannet. HERLIG! 😀

Dagens middag: Ost&skinkesalat med kikerter – nam! 🙂 Passet perfekt i denne varmen!

(Et tips til bruk av kikerter i salat: rør de rundt med litt salt og pepper (eller for eksempel paprikakrydder eller lignende) sammen med litt sitronsaft – gir hele salaten en ekstra piff ;))

Dagens dessert: Fryste bringebær sammen med norske jordbær og vaniljekesam. 

*Blande-blande* og NYT! 😀

– Silje Bjørnstad – 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg