Kalkunsalat

Hvem står og steker kalkun klokka tolv på en torsdag liksom:

Skyldig. 

Men kalkun er så utrolig godt og saftig, samtidig kan det brukes i så mange ulike retter. 

I dag ble det kalkunsalat bestående av kinakål, bladsalat, rød paprika, ananas, agurk, vårløk og revet ost.

Også tar jeg med meg noen av restene på jobb i form av kalkunwraps:

Sennep, rester av kalkun og salat smelt sammen i en lompe og pakket sammen i aluminiumsfolie er en ganske så OK “middagslunsj” senere i dag! 🙂

Nam!:D

– Silje Bjørnstad – 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg