Oppskrift: Rød vegetarlasagne

Hei og god torsdag!

Her er oppskriften på den superdigge vegetarlasagnen som var gårsdagens middag i “veggisklubben”. 😉

Grunnen til at jeg kaller det “rød vegetarlasagne” er fordi det kun er rød tomatsaus og ikke noe hvit saus som kanskje mange er vant med. Men det savnet man ikke i denne lasagnen uansett 😉 Og med bønner og kikerter så øker man proteininnholdet i retten 🙂

Som den ene venninnen min sa i går: “Jeg tar det på slump, men det er sånn cirka-oppskrift i alle fall”.

Så her er det bare å redusere/øke mengden av diverse ingredienser og smake seg frem! 😉

VEGETARLASAGNE:

2 bokser tomater (Knust/små biter)
1 rødløk
1 fedd hvitløk
2 ss olje
2 gulrøtter
1 boks kikerter
1 boks kidneybønner 
1 lite dryss med tørkede chiliflak (Kan sløyfes eller erstattes av 1 ts chilipulver)
Hakket basilikum 
Pastaplater
Ost

Skjær rødløk i ringer og knus hvitløksfeddet med en hvitløkspresse. Ha dette oppi en kjele sammen med olje og la surre til løken har blitt myk. Skjær opp gulroten i terningen og ha dette oppi kjelen sammen med de to tomatboksene. La tomatsausen småputre i 10-12 minutter før du har oppi kikerter, bønner, basilikum, chili og eventuelt annet krydder du måtte ønske å bruke. La alt småkoke i cirka 7-8 minutter. 

Smør en ildfast form med litt smør. Legg tomatsaus og pastaplater lagvis før du topper det hele med ost. Stekes i stekeovn på cirka 200 grader i 15-20 minutter (Følg med på osten så ikke den blir brent). 

Server med salat og hvitløksbrød <3

Enjoy!

– Silje Bjørnstad – 

 

1 kommentar
    1. Effet Viagra Femme What Is Amoxicillin Tab Used For Cialis 20 Mg [url=http://cialviag.com]cialis 20mg for sale[/url] Ursachen Levitra Cialis 20mg Conditionnement Pyridium 200mg For Sale Aberdeen

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg