hits

"Sunnere og sterkere" med Kristine Weber

Hei og gooood søndag!
For noen uker siden så nevnte jeg at jeg hadde fått tilsendt noen bøker i forbindelse med jobb, og en av disse var "Sunnere og sterkere" skrevet av Kristine Weber.


(Besøk bloggen til Kristine Weber her)

Boka er en oppfølger av boka "Sunn og sterk med protein" og ønsker å være inspirasjonskilde til sunn og god mat, samtidig som boka også inneholder treningsprogram, forslag til ukesmeny og motiverende tekster med viktige punkter det kan være lett å glemme i en hektisk hverdag. 

Nå til uka skal jeg faktisk på foredrag å blant annet høre på Kristine Weber snakke om boka og hennes "kostholds- og treningsfilosofi" samt intervjue henne i forbindelse med en artikkel til Side2. Det gleder jeg meg veldig til! :)

Boka har fokus på oppskrifter som er proteinrike og som både er gluten- og sukkerfrie. Jeg er jo et dessertmenneske deluxe, og særlig sunne, næringsrike desserter er noe jeg brenner veldig for, og det er mange av godbitene fra boka som jeg definitivt skal forsøke meg på. 

Appelsin- og sjokolademuffins: 

Marmorkake med banan og sjokolade: 

Bringebærmuffins med hvit sjokolade: 

 

I tillegg er det middagsoppskrifter som inneholder fisk, kjøtt eller som er vegetariske.  For eksempel "baconsurret kylling med epleskiver og spinatdressing", "sesampanerte fiskepinner", "falafel med guacamole".

Denne dama er i hvertfall en stor inspirasjonskilde når jeg selv står på kjøkkenet og forsøker meg frem med nye oppskrifter og smakskombinasjoner. 

- Silje Bjørnstad - 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Matbloggtoppen Matprat