Kjøttfri mandag: Sursøt bønnesalat

Denne deilige og proteinrike salaten ble min kjøttfrie mandagsmiddag i dag:

Skikkelig mettende og næringsrik og ingrediensene er kidneybønner, kokt egg, revet ost, agurk, paprika, ananas og sur agurk.

Jeg har fått helt dilla på sur agurk for tiden og kombinasjonen av søtt og surt er så utrolig godt!! 🙂

Salater er så mye mer enn bare isbergsalat med ost og skinke 😉 I tillegg til å variere med ulike grønnsaker så kan du for eksempel prøve ristede pinjekjerner, ulike ostevarianter, nøtter, quinoa, solsikkefrø, gresskarkjerner, avkjølede pastaskruer, bønner, kikerter og så videre.

Med andre ord, salater er ikke kjedelig! Det kan varieres i det uendelige, så her det bare å prøve seg frem. 

Dagens dessert:

 

Bærsmoothie laget med en håndfull fryste bringebær, en mindre håndfull jordbær, og en liten håndfull bjørnebær sammen med 1-2 dl lettmelk og 2 ts søtningsstoff. 

Enjoy!

– Silje Bjørnstad – 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg