Lørdagstrening, lørdagslunsj og lørdagsjobbing

Hei!

Jeg er tilbake i Oslo etter to meget spennende og lærerike dager i Molde. Høstens jobbtimeplan begynner å fylle seg opp allerede og før jul skal jeg blant annet både holde flere foredrag, være sensor, jobbe som journalist i Side2, arbeide med kantineprosjekt, være livstilsveileder, etc, ja  rett og slett en god blanding av oppdrag av både journalistisk og ernæringsmessig karakter. 😉 Det virker som det blir nok å gjøre i alle fall og det er jo gøy! 😀

I dag har jeg derimot konsentrert meg om “mæ sjæl” i privat sammenheng og dermed ble det en god treningsøkt på formiddagen tidligere i dag, hjemmelaget karbonadedeig&spagetti-lunsj, siste finpuss og montering av et vintrineskap, shopping av magnettavle og litt sånn andre huslige ting. Men resten av kvelden skal faktisk brukes til jobb og hjemmekontor. Hehe. Jeg er hjemme alene også, så da er det vel like greit å bruke lørdagskvelden til noe fornuftig. 

Tips til sunnere spagetti&karbonadedeigmiddag:
Lag hjemmelaget spagettisaus av en boks med hermetiserte tomater eller tomater som du moser med en stavmikser. Tilsett 1-2 ss tomatpuré for noe tykkere konsistens. Vær raus med grønnsakene og husk at det er ikke bare er løk og gulrot som smaker godt i en klassisk spagetti bolognaise. Bytt for eksempel ut noe av spagettien med strimlet squash, bruk fullkornspasta, lag en råkostsalat ved siden av – det er bare fantasien din som setter grensen!

– Silje Bjørnstad – 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg